Dato Onsdag d. 1. juni 2022, kl. 19:00
Sted Sct. Hans Kirke, Kirkegårdsvej 20, 9800 Hjørring
Sommersang med lokale medvirkende: Hjørringkoret og KFUMs Brass Band
Sommersang

Sommersang i Sct. Hans Kirke.

Onsdag d. 1. juni kl. 19.00 løber Sommersangskoncert i Sct. Hans Kirke af stablen.

Dette nye tiltag vil ikke gå stille af, da der vil lyde skøn musik kvidret af lokale kræfter denne aften. Årets tema er ”Fugle i salmer og sange” og Sang&Klang Juniorkoret fra Sct. Olai lægger ud med ”Nu vågne alle Guds fugle små” og har desuden bl.a. ”Fugle i farver” og ”Lyse nætter" på programmet. Koret ledes af Katrine Bach Skovmand.

Hjørringkoret og Sindalkoret har slået sig sammen i denne anledning og synger bl.a. ”Sorte stær på grene” og ”Hanesang”. Kristina Hansson er dirigent for begge kor og hun har desuden arrangeret korets sange Endelig medvirker KFUM-spejdernes Brass Band dirigeret af Brian Nyholm Kristensen. Orkesteret spiller bl.a. en swingende udgave af ”Jeg ved en lærkerede” og ”Visen om atten svaner”

Sognepræst Martin Johs. Skov og organist Marianne H. Jakobsen medvirker. Syng også gerne selv med på fuglesange!

Børne- og Ungehuset Lundergård har lovet at pynte kirken og det bliver spændende at se, hvad de finder på!

Desuden vil der en halv time inden koncerten være et fuglefotoshow med nogle af Poul Henrik Pedersens flotte fotos af fugle i Hjørring Kommune.

Efter sommersang i kirken er alle velkommen til kaffe og fuglereder i Hjørring Sognegård.

Der er fri entré til arrangementet!

Alle er meget velkommen!

Arr. Sct. Hans Menighedsråd