Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sind Skolernes Julekoncert: Julie Berthelsen

DEC
05

Sind Skolernes Julekoncert: Julie Berthelsen


Dato Søndag d. 5. december 2021, Kl. 15:30 til kl. 17:00
Sted Sct. Catharinæ Kirke, Lille Kirkestræde 1, 9800 Hjørring
Medvirkende
Julie Bertelsen
Pris
250,- Billetsalg www.tikko.dk
Sind Skolernes Julekoncert: Julie Berthelsen

Arrangør: Lille Skole for Voksne

Billetsalg www.tikko.dk


Julie Berthelsen byder indenfor til en julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden.

En intim og smuk vokalbaseret julekoncert, akkompagneret af hendes dejlige orkester.
Julie vil synge julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny måde, samt med nogle mindre kendte, men særligt smukke julesange. Vi skal tættere på hinanden med varme personlige historier og en julerød tråd, som får os alle i den rette julestemning.

Julie Berthelsen har længe drømt om at lave denne julekoncert – og med hendes store erfaring i at skabe en stemningsfuld ramme omkring julen, så er tiden nu inde.

For Julie er julen og juletiden særlig betydningsfuld, da den for hende står for næstekærlighed, hjertevarme, og er der, hvor samling i familien er i højsædet.

Julen er det tidspunkt på året, hvor vi alle sammen kan få lov til at puste lidt ud, kigge hinanden dybt i øjnene og minde hinanden om, hvor meget vi holder af hinanden, og hvor godt vi har det.

Med julekoncerten vil Julie Berthelsen bidrage til, at julemåneden bliver i denne ånd, og at vi specielt i julen husker disse ting.