Dato Torsdag d. 7. oktober 2021, Kl. 19:30 til kl. 22:00
Sted Sct. Olai Kirke, Nørrebro 3, 9800 Hjørring
Lone Køller Martinsen
Grundtvigsk Forum

Lone Køller Martinsen: ”Grundtvigs tro på kvinder”

Hent programmet her

Grundtvigsk Forum

Grundtvigsk Forum er et landsdækkende netværk, der omfatter en række foreninger, kredse og enkeltmedlemmer. Den røde tråd i arbejdet er præsten, digteren og samfundsdebattøren N.F.S. Grundtvig. Sigtet er nutidigt - at bringe Grundtvigs tanker om frihed, ånd og fællesskab i spil.  Grundtvigsk Forum skaber rammerne om den aktuelle debat inden for tro, eksistens, kirke, skole og samfund. Alle emner er relevante og der er intet, der ikke kan spørges om. Så alle er velkommen til frisindet debat og vide horisonter i Grundtvigsk Forum for Hjørring og omegn.

For yderligere oplysninger kontakt: formand Thomas Reinholdt Rasmussen, tlf. 98921190 eller trr@km.dk.

Man er velkommen til enkelt foredrag. Ikke-medlemmer betaler kr. 50. Kaffe koster kr.35 for både medlemmer og ikke-medlemmer. Et medlemskab koster kr. 120/år og giver adgang til alle arrangementer.

Bidrag kan evt. indbetales på konto 9070-1624746828 med angivelse af indbetales navn. Eller kan indbetales på vedlagte girokort.