Babysalmesang Sct Hans

Hjørring Sognegård, Torvet 4, 9800 Hjørring
Birgitte Randsted

Drop-In babysalmesang

Sct. Hans kirke tilbyder hele juli ”drop-in babysalmesang”.

Alle er velkomne når de har en baby mellem 3- 12 mdr. Hvad enten du har gået til babysalmesang før eller aldrig har prøvet det er ligegyldigt og det kræver ingen forudgående forudsætninger at deltage.

Tirsdage kl. 10:45 -11:30, i salen i Hjørring Sognegård, Torvet 4, 9800 Hjørring.

Da der kun er plads til 8 deltagere pr gang pga. restriktioner ift. Covid-19 skal der tilmeldes.

Tilmelding skal ske til den enkelte tirsdag senest dagen før – altså mandag senest kl. 17:00.

Man skal derfor skrive en sms på tlf: 51259527 for at melde sig til. I denne sms skriver man navn på sig selv og sin baby og at i ønsker at deltage i babysalmesang – derefter får man en bekræftelse pr sms tilbage på hvorvidt man er på holdet den pågældende tirsdag, eller om man er på venteliste.

Babysalmesang forestås af kirkesanger og kirke- og kulturmedarbejder Birgitte Randsted.

Vi glæder os til at se jer.