Koncert: Die Herren, til fordel for Skyggebørn

DIE HERREN

Billeter: www.billetsalg.dk/kirkekoncert

Die Herren og Skyggebørn præsenterer: U2-Åbenbaringer
Die Herren er gået sammen med Skyggebørn om en række kirkekoncerter rundt om i Danmark, hvor U2´s imponerende sange skal være med til at indsamle penge til Skyggebørns fantastiske arbejde med børn og unge i sorg.

Koncerten afholdes i “Glædens, fordybelsens og kærlighedens” tegn, hvor der vil være plads til at komme rundt i forskellige sindsstemninger og følelser.
Det er selvfølgelig en rockkoncert, hvor man til tider står op, klapper og synger, og til tider sidder ned med tid til eftertænksomhed, som blandingen af U2´s fantastiske tekster og den helt specielle atmosfære i kirkerne fremkalder.
Tilhørende kan forvente en rejse ind i U2´s religøse tekstunivers og genhør med velkendte hits og sjældne perler.

Skyggebørn er en organisation, som gennem samtalegrupper hjælper børn og unge i sorg med at sætte ord på deres følelser og tanker. Det kan være børn eller unge, som har mistet en forælder eller anden nær familie, men alle typer for sorg og afsavn bearbejdes i trygge grupper ledet af kompetente fagfolk.
Gennem Skyggebørn møder børnene andre i samme situation som dem selv, og der skabes et rum, hvor børnene frit kan dele deres inderste tanker, som de måske ikke deler med andre i hverdagen.
Alle tilbud til børnene og deres forældre er gratis, og derfor er Skyggebørn afhængig af donationer, medlemsskaber og andre tiltag, som kan skaffe midler til det fortsatte arbejde.

Die Herren - det danske U2-orkester, har siden 1991 turneret med U2´s musik og spillet over 2000 koncerter.
Siden 2005 har Die Herren spillet ved små 100 kirkekoncerter og U2-Gudstjenester i Danmark.
Kirkekoncerterne skiller sig ud ved, at de fremmødte er i alle aldre. Forældre der tager deres teenagebørn med, bedsteforældre der har deres børnebørn ved deres side, ægtepar eller unge kærester der er sammen om oplevelsen.

U2 - det irske rockband - og deres musik har i snart 4 årtier betaget hele verden.
Hvad de færreste ved er, at U2´s tekster og indhold altid har været stærkt påvirket og af tro og biblens ord.
Det er ingen hemmelighed, at deres tekster generelt er funderet i troen på Gud, og mange af sangene har direkte referencer til biblens ord.

Mere info om:
Die Herren v. Morten Marcher, Mob. +45 51 344 111 Mail: kontor@dieherren.com Skyggebørn ved Jimmy Støttrup. Mob. +45 42 43 88 62 Mail: js@kasira.nu