Musikalsk legestue for 1-3 årige

Onsdag d. 19. februar 2020, Kl. 10:00 til kl. 11:45
Torvet 4, 9800 Hjørring
Birgitte Randsted

Kirkemusikalsk legestue i Sct. Hans sogn vil være fyldt med salmer, sange, dans og leg. Alt sammen tilrettelagt efter børnenes præmisser.

Vi vil møde kirkemusen, som bor i kirketårnet og som hilser på hvert enkelt barn. Vi vil blæse sæbebobler, lege med faldskærm, tørklæder, rasleæg osv. Vi beder fadervor, og for de ældste børn bliver der måske fortalt en lille historie fra Biblen. Vi vil møde børnene med glæde og humor og bestræbe os på, at børnene får en god og sjov stund i kirkens regi. Legestuen vil vare ca. 40 min., og der vil blive serveret frugt, vand, kaffe og the bagefter. Der vil være mulighed for, at børnene kan spise egne medbragte madpakker efter formiddagsholdene. Vi kan tilbyde legestuehold for børn mellem 9 mdr. til 3½ år. For at få et tæt samspil med alle børn vil holdene blive på max. 12 børn med forældre, bedsteforældre, dagplejere og vuggestuer.

Find folderen her

TILMELDING: kommer senere