• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 19. september 2019, Kl. 14:00 til kl. 16:30

Fernisering af børnekunst.

En gruppe på 16 3–4 årige børn fra Børne- og Unge-huset Lundergård har i løbet af sommeren arbejdet med et projekt ”Gulerødder”.

Børnene har sået gulerødder, set hvad det betyder for resultatet, om det er sandjord eller god muld-jord, gulerødderne skal vokse i, og om der skal der bruges gød-ning for at få et godt resultat.

Senere er der eksperimenteret med forskellige retter med gule-rødderne.

Som afslutning på projektet har børnene tegnet, malet og modelleret gulerødder. Det munder så ud i udstillingen i Sct. Olai kirke, som der er fernisering på d. 19. september. Sct. Hans kirke er under restaurering indvending, så derfor er udstillingen flyttet til Sct. Olai kirke.

De 16 børn står sammen med kirkesanger Lene Lund og sogne-præst Hanne Nøhr Krüger for åbningen af udstillingen.

Alle er velkomne til ferniseringen, hvor Sct. Hans Menighedsråd er vært ved et let traktement.

Udstillingen kan også ses ved høstgudstjenesten d. 22. september kl. 10.30 og ellers i kirkens åbningstid til og med d. 26. september.

Hanne Nøhr Krüger
Nørrebro 1, 9800 Hjørring, Danmark