Søndag d. 22. december 2019, kl. 19:30

HYGGELIG OG STEMNINGSFULD OPTAKT TIL JULEN 2019.

Vær med når vi 3. søndag i advent - søndag den 22. december – inviterer til De syv læsninger i Sct. Olai kirke kl. 19.30.

Som sædvanlig læses Bibelteksterne af borgere fra Hjørring, som har forskellig tilknytning til byen.  De musikalske indslag mellem hver læsning leveres af vores organist, kirkesanger samt Sct. Hans og Sct. Olai pigekor, der i dagens anledning er slået sammen til eet stor kirkekor. Selvfølgelig skal vi også synge nogle fællessalmer, der er hentet fra vores kendte advents- og juleskat. Og måske også en enkelt helt ny julesalme.

Efterfølgende er Sct. Hans menighedsråd vært ved en kop gløgg og æbleskiver i Hjørring Sognegård.

Sognepræst Hanne Nøhr Krüger

Dette arrangement er planlagt af sognepræst Hanne Nøhr Krüger og Sct. Hans Menighedsråd.

På bibelselskabets side kan man læse søndagens tekster.
Du kan læse med ved at klikke på dette link: - Næste søndags tekst.

Hanne Nøhr Krüger
Nørrebro 1, 9800 Hjørring, Danmark