Tirsdag d. 25. februar 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:00

Kære forældre!

Vi vil gerne invitere børnefamilier til børnegudstjeneste og derefter til aftensmad: Spaghetti med kødsovs.

Hvad? Spaghetti-gudstjenesterne er en mulighed for at møde kirke og kristendom i børnehøjde. De er tilrettelagt særligt for de mindste børn. Det betyder, at gudstjenesterne er korte - ca. 20–25 minutter - og enkle. Vi synger 2 eller 3 børnesalmer, præsten fortæller bibelhistorier, vi beder fadervor.

Hvornår? For at passe spaghetti-gudstjenesterne ind i en småbørnsfamilies hverdag, afholder vi dem kl. 17.00 og afslutter hver gang med spisning. Det hele varer ca. 1. time. Altid på tirsdage! Ved at lægge gudstjenesterne i ”ulvetimen” håber vi, at et ofte stresset tidspunkt på dagen kan blive forvandlet til en god fælles oplevelse for hele familien med gudstjeneste og fællesspisning sammen med andre børnefamilier. Vi har arrangeret 4 spaghetti-gudstjenester i sæson 2019-20.

Hvordan? Der er ingen krav om tilmelding, hverken til gudstjenesten eller aftensmaden. Man møder bare op.

Hvem? Alle er velkomne, også større/mindre søskende, bedsteforældre og ….

Hvad koster det? Det er gratis at deltage - inkl. mad og drikke....!

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte: Kirsten Staghøj Sinding, sognepræst tlf. 23 88 48 38 Email: kss@km.dk

Du kan downloade programmet for sæsonen her