Onsdag d. 29. maj 2019, Kl. 19:30 til kl. 21:30

Sct. Catharinæ kirke åbner for en stemningsfuld aften til dette års kulturnat. Traditionen tro medvirker Hjørring Kammerkor under ledelse af Anne Mette Vennegaard. Der bliver mulighed for at komme til en stille stund i det smukke kirkerum og omkring pausen er der mulighed for at danske sange. Aftenen slutter med en kort andagt med 2 fællessalmer v. en af kirkens præster. 

19.30-19.45 Stille musik

19.45-20.15 Koncert ved Hjørring Kammerkor

20.45-21.15 Gentaget Koncert med Hjørring Kammerkor

21.15-21.30 Andagt ved Sognepræst Helle Bundgaard Laursen

Til Kulturnatten synger vi: 

... et stemningsfuldt program med danske sange i både nye kompositioner og velkendte sange fra den danske sangskat. Der bliver musik af bl.a. John Høybye og seneste nyt på kammerkorets repertoire: musik af den fynske komponist og musiker Christian Dyrst. Han skriver smukke korsatser i et velklingende og moderne tonesprog. Og han er også rigtig god til at sætte de kendte danske sange i nye arrangementer med variation og et glimt øjet. 

Om koret: Hjørring Kammerkor fejrede tidligere i denne sæson sit 40 års jubilæum ved en storstilet koncert på Hjørring Seminarium. Senest har koret i marts været på koncerttur til Sydsjælland, hvor John Høybyes værk "Glasbjergene"(for kor og jazz-kvartet) blev opført i Vordingborg og på herregården "Fuglsang".

Medvirkende
Sognepræst Helle Bundgaard Laursen, Hjørring Kammerkor, Anne Mette Vennegaard, Thomas Abildgaard
Sted
Lille Kirkestræde 1, 9800 Hjørring, Danmark
Pris
Gratis