Onsdag d. 1. maj 2019, Kl. 17:15 til kl. 18:30

Mad, der aldrig slipper op! Denne eftermiddag hører vi fortællingen om en enke, der ikke havde meget at give af. Hun havde kun en krukke med mel og olie, og af dét ville hun bage brød til sin søn. Men selvom hun kun havde en krukke med mel og olie, så var hun alligevel rig. Hør med denne eftermiddag, hvordan dét kan lade sig gøre.

Efter gudstjenesten, spiser vi sammen.

Time Out! Gudstjenester er familiegudstjenester med efterfølgende fællesspisning.

Vi begynder i kirken kl. 17.15 med en kort børnevenlig andagt. Herefter går vi over i Sognegården for at spise sammen, hvor vi også laver en  hyggelig aktivitet for børnene. Vi siger tak for i dag kl. 18.30, så man kan nå hjem i ordentlig tid.

Gudstjenesten er naturligvis gratis at deltage i. Fællesspisning (for dem, som har lyst) koster 10 kr. pr. person.

Se programmet for hele sæsonen her

Knud Erik Nielsen
Lille Kirkestræde 1, 9800 Hjørring, Danmark