• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 29. september 2019, Kl. 16:00 til kl. 17:00

JAZZGUDSTJENESTE I SCT.  CATHARINÆ KIRKE.

Søndag den 29 september kl. 16.00 er der igen mulighed for at komme til jazzgudstjeneste i Sct. Catharinæ kirke.

Gudstjenesten er traditionelt opbygget, men musiksiden vil være udbygget med jazzarrangementer såvel til salmesangen som til musikken i øvrigt.

Kirkens jazzgudstjenester begyndte som et forsøg i 2015, og et stort og positivt fremmøde både dengang og i 2016 og 2017 har gjort, at der allerede nu er tale om en god og værdsat årlig tradition.

Igen i år medvirker Jens Nørholms kvintet – med Jens Nørholm (piano); Uffe Marcussen(saxofon); Albert Østergaard (bas); Claus Winther (trommer); Karen Grarup (vokal).

Kirkens kor – underledelse af organist Thomas Abildgaard. Og sognepræst Katrine Kjeller Petersen.

Katrine Kjeller Petersen
Lille Kirkestræde 1, 9800 Hjørring, Danmark