• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 25. september 2019, Kl. 12:00 til kl. 13:30

Kirkemusikalsk legestue for 3-5,5 årige i Sct. Hans sogn vil være fyldt med salmer, sange, dans og leg. Alt sammen tilrettelagt efter børnenes præmisser.

Legestuen vil være bygget op rent musikalsk hvor børnene lærer nye sange og får lov til at bruge små instrumenter, små gulvtrommer, claves, maraccas, bjælder osv.

Vi fortæller måske en lille historie fra biblen på højst 5 min. Vi møder børnene med glæde og humor og vil bestræbe os på, at børnene får en god og sjov stund i kirkens regi. Vi vil benytte sognegården på Torvet 4 for der er der mest plads til at boltre os på. Legestuen vil vare max. 40 min, der vil være en lille frugthaps og saft til børnene bagefter. Man er også velkommen til at tage madpakke med til børnene. Vi vil bestræbe os på at have max. 15-17 børn på holdet for at få det bedste samspil med børnene. Børnehaver, hjemmegående forældre og bedsteforældre er meget velkommen.

TILMELDING: klik her

Lene Lund